Antara Owners Club banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello at all,
was able to activate BC on my 2014 2.2diesel Eco Flex but I'm missing the Range with remaining fuel but not at all...
Regular BC shows me the following 3 pictures
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10628021_831839760182745_2418702181115457290_n.jpg?oh=63d07bea0bc030ef0ce996c1f40c7707&oe=54B9CDF8&__gda__=1425556114_a8bc4a625a82b2dbe803f72b16590ad0

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10625032_831839643516090_6018370606025100822_n.jpg?oh=46f4922cbee38d00e286772628bdfbd6&oe=54BE6BC2

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/l/t1.0-9/1800319_831839700182751_3557811057995182501_n.jpg?oh=21071d38d353da252629fa599090bded&oe=54C598E6

I figured out that there is an Testmode for BC which schows me the following

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10509729_831884166844971_7647083659402838864_n.jpg?oh=eb534df170be5741efa4d186f9a0517c&oe=54CA3C35&__gda__=1421048461_c4c86b8299d61b1eb243edc0e4b761af


https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd...._=1421024878_b45538999d4e1dd8199c0bc5ee38b44c

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net...=bff7d377a9e708ab066d5dce6378130a&oe=54B09A56

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd...._=1421116642_1931ddb9fa491c1a49570e970600497a

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net...=ed7ae5356e165d0f0189553c4b312613&oe=54BE5F31

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd...._=1420452422_9274498319637c5351e5cdf1cee6f2ba

So it looks like there are all Informations in these Testmode, why isn't showing me the remaining Range in regular BC and what are the short forms for?

Thank's




Edited by: DerFalte
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Used a tech2 at dealership, had to use Astra J instead of 2014 Antara, set the display one # higher like it was said here before.
Next thing be to figure out if it's possible to activate Check Control, Speedlock and these shift thing where it tells me when to shift to use less diesel.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Hi DerFalte, can you confirm what head unit you have in your car? I'm struggling to unlock the BC function on my 2014 exclusive. Went to a garage with VAUXCOM today with no success, apparently it wouldn't find the CD40 USB unit I have in mine despite trying several modes.
Regards Dan
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Just seen you used Tech2, does anybody know if this is the only way or if VAUXCOM can do it too? I Can get cheap easy access to VAUXCOM through a friend of a friend. If it has to be Tech2 how much does a dealer charge to do it roughly?Edited by: DanWUN
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top