Instrument cluster not working - Vauxhall Antara Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 25th April 2020, 14:29 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 1
Instrument cluster not working

Hi
08 Opel Antara running good but fuel gauge & speedometer not working
Itals29 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12th May 2020, 14:15
Junior Member
 
Join Date: May 2020
Posts: 2
Sometimes processor freezes due to static build up in instrument. Try disconnecting battery for 5 mins to let static dissipate.

If a hammer doesn't do the job, don't force it.
clarkey is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Vauxhall Antara Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome