Limp mode - Page 2 - Vauxhall Antara Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 12 (permalink) Old 11th October 2019, 16:13
Junior Member
 
Micknut's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: Bb89se
Posts: 8
After 11 weeks 4 recon injectors, Glow plugs, EGR valve, and hours of electrical testing. First garage admitted they didn't know what to do.

So car still in limp mode showing p0263 code. Went to another garage who specialise in VW Audi Skoda.

After trying to update/flash ECU he suspected this was the fault.

He fit a used ECU with the same part number and programmed and coded it to the car.

Car now is now fixed no limp mode or fault codes.


Hope this helps. I can pass on garage details if anyone needs them. I'm in Pendle area of Lancashire.
Micknut is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 12 (permalink) Old 22nd January 2020, 14:43
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 2
P200A fault . Yellow lights with a ping . Link mode . Stop , 10 secs , start , light goes off ...start up and it goes ...till ...the next time ..
Take out and clean the airflow sensor on top of air intake tube near air filter ..sorted ..I think !
Owlzy is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Vauxhall Antara Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome